Instants del temps

Bon Nadal i Felississim any nou per tots (menys per tú, i una miqueta per tú, també)

Danae | 16 Desembre, 2008 17:37

Bon Nadal i Felississim any nou per tots (menys per tú, i una miqueta per tú, també). Sí, això mateix. Perquè és el que toca, però a tú no t'ho vull desitjar (i ja saps per què, oi?). Posa tota la teva indiferència sota aquell arbre de Nadal que de segur ni tan sols has col·locat tú; guarneix la làmpara amb cara mirada de despreci, i embolica els regals amb cada paraula pujada de to. Llavors, i sols llavors, tindras el Nadal que et mereixes. Això si, sempre i quan no hi hagi ningú al voltant rient amb les teves estúpides rialles i algun que altre acudit que de tant en tant gosses a deixar anar. Si ningú no ho vol sentir!

Quedat amb la teva soledat, i que tota la teva avaricia sigui la teva única companya. Tampoc no mereixes molt més. Ja saps el que és sentir-se sol, oi? No envejo la teva vida ni un sol instant; tu la meva, em consta que sí. Perquè mai sabràs què vol dir estimar. I mentre, tampoc mereixeras sentir què és el Nadal.

Et desitjo un Nadal a la teva alçada, i tan de bò comencis l'any com et mereixes, enuegante amb els raïms de la sort, perquè tu ja n'has tingut molta més de la que mereixes. I ja de passada, sigues el mirall de qui tu ja saps; potser així de passada, li agafa una mica de vergonya (tot i que jo crec que hi ha gent que mai no n'ha tingut), i potser així, un dia, riguem tots plegats d'aquest 16 de desembre en que em vas confirmar i deixar ben clar el tipus de persona que eres.

De mi, per a tú, perque és Nadal, i diuen que en aquestes dates, tot es perdona. O no...

Comentaris

Re: Bon Nadal i Felississim any nou per tots (menys per tú, i una miqueta per tú, també)

clarissa vaughan | 03/01/2009, 20:09

wow.. acabo d'arribar aquí ben bé no sé d'on, però ja em sento atrapada pels teus mots. tornaré a passar, sens dubte.

Re: Bon Nadal i Felississim any nou per tots (menys per tú, i una miqueta per tú, també)

Diana | 16/12/2008, 20:51

es impresionant. de veritat, escrius com si ho fessis des del meu cap..

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb